top of page

Fly on July


Tekenverhalen vangen in workshops


De afgelopen maand juli is de groep AgileOnTheFly gestart met het vangen van tekenverhalen. In een workshop verhalen tekenen gaat heel succesvol! Eerst tekenen de deelnemers hun verhaal volgens de vierdeling van context-mechanisme-outcome-intervention (CMOI) en dan vertellen zij aan elkaar hun verhaal erbij. Een praatje bij een plaatje, waarbij de teksten letterlijk gevangen worden. Zo krijg je een soort Olivier B. Bommel strip . Het tekenen van verhalen en dan vertellen geeft de verteller een dieper inzicht en de binding in de groep (bijvoorbeeld een agile team) wordt dieper. Mooie momenten!

Heb je interesse in een gratis workshop met jouw team? Laat het weten en stuur een bericht!

Muzische verhalen vangen


Ocker Repelaer van Driel en ik zijn klaar om 4 september met de groep AgileOnTheFly te starten met muzische verhalen vangen. Het is verrassend mooi om te ervaren hoe muziek met al zijn associaties een rol speelt bij herinnering. Denk maar eens aan de TOP2000 tussen kerst en oudjaar en wat bepaalde songs met jou doen. Het wordt een muzikaal feestje om de verhalen zo te vangen over de vraag hoe het is om mens te zijn in het Agile tijdperk. Na 4 september zijn we op zoek naar mensen die zich aan de hand van muziek willen laten interviewen. Geinteresseerd in muzische verhalen vangen? Je kunt je nu al opgeven en je melden


Call for workshops: Mens zijn in een Agile tijdperkZet in jouw agenda! Op 4 december vindt het Agile Experience Event plaats met als thema "Mens zijn in een Agile tijdperk", Heb je een workshop of wil je deelnemen aan een inspiratieworkshop om een workshop te creereren? Doe mee met ons! Hier vind je meer informatie.Vrolijke vakantie en zomerse groet!

AgileOnTheFly


Hanne Esther, Jacqueline, Hans, Annemarie, Ineke, Martin, Freek, Ocker, Jet, Guido, RonaldComments


bottom of page