top of page

CALL FOR WORKSHOPS


Voor een wendbare en vernieuwend organiserende organisatie zijn mensen nodig. Mensen maken de organisaties. In teams, in contact met klanten, patiënten, burgers, in netwerken met leveranciers en vakgenoten. Overal zijn het mensen die het werk doen. Er is veel Human Doing en in het agile worden van teams en organisaties is er veel aandacht voor de structuurkant anders te organiseren (SAFe, Scrum, KanBan, governance, etc.). Die structuurinterventies hebben impact op hoe wij ons gedragen in een wendbaar wordende organisatie. Wij vroegen ons af: hoe is het nu om als mens te werken in deze tijden van agile worden. Hoe staat het met Human Being, met MENS ZIJN IN EEN AGILE TIJDPERK?


Over dat MENS ZIJN IN EEN AGILE TIJDPERK zijn wij – in aansluiting op het onderzoek dat loopt via www.agileonthefly.com - op zoek naar workshops die mensen, individueel en in groepen, verder helpen. Workshop die de mens centraal stellen. We denken bijvoorbeeld aan het creëren van purpose, gedeelde passie, veiligheid, verbindingen verrijking van de communicatie in teams, met ander teams en met klanten, patiënten, burgers. We zijn uiteraard ook benieuwd naar alle ander facetten waar jij Human Being en Agile mee associeert. Doe je mee?


Wat zijn de voordelen van een workshop verzorgen? Het event biedt een mooie gelegenheid om eens een werkvorm uit te proberen of een keer zelf actief met een groep aan de slag te gaan. Je hebt de kans jezelf te laten zien met jouw inzichten bij potentiele nieuwe relaties bij tal van bedrijven en instellingen.


Je hebt al een workshop? Vul dan bijgevoegd template is (Onepager Capgemini UK) en vermeld daarin titel van de workshop, jouw naam, geef aan of je de workshop in Nederlands en/of Engels wilt geven. Weet dat Engels gevraagd wordt om ook collega’s uit het buitenland in de gelegenheid te stellen het Agile Experience Event bij te wonen.


Co-creatie workshop 5 oktober Heb je wel zin en inspiratie en weet je nog niet precies wat je gaat doen? Vind je het juist leuk om samen met een ander een unieke nieuwe workshop uit het niets te maken? Geef je dan op voor de co-creatie workshop MENS ZIJN IN EEN AGILE TIJDPERK op 5 oktober van 12-17 uur, op locatie Capgemini Leidsche Rijn


Reactie Graag ontvangen wij je reactie vóór vrijdag 7 september agileonthefly@gmail.com

Comments


bottom of page